z vami že 45 let
info@zora.si
051 365 904

STREŠNA KRITINA

Kako pomembna je strešna kritina in koliko časa posvečate izbiri le te?

Marsikdo se je najverjetneje ob tem nasmejal, češ, streha kot streha. A temu ni tako! Res je, da gre za nekaj kar morda ne pade takoj vsakemu v oči, a resnici na ljubo – strešna kritina je dejansko pika na i pri vsaki hiši.

Strešna kritina

Ker je v sodobnem času trg že nasičen z najrazličnejšimi strešnimi kritinami, se marsikomu pri nakupu poraja vprašanje »katera strešna kritina je prava izbira«? Izbirate lahko med betonskimi, opečnatimi, kovinskimi pa zelenimi, črnimi, ipd. Vsekakor ima vsaka strešna kritina svoje prednosti in slabosti in prav vsaka na svoj način pomembno prispeva k videzu celotnega objekta, se strinjate?

Ključna vprašanja pri nakupu strehe

Ker je vsak objekt drugačen in stvari ne bi želeli posploševati, smo za vas pripravili nekaj ključnih vprašanj, katere si je dobro zastaviti pred samim nakupom. Kljub vsej dilemi, ki vas bo spremljala na začetku, bodo odgovori na spodnja vprašanja vaš izbor dejansko zožili:
  • Kakšna je življenjska doba?
  • Je ostrešje dovolj trdno za njeno težo?
  • Kakšen je naklon strehe?
  • Kako učinkovita bo v primeru naravnih pojavov (toča, veter, ipd.)?
Povsem razumljivo je, da vas bo večina gledala tudi na ceno, a nikar naj ne bo ta prevladujoč faktor. Vemo, da strešna kritina ni »muha enodnevnica« ampak jo imamo lahko tudi več deset, dvajset let. Zato le poskrbite, da bo kakovost na prvem mestu.

V naši ponudbi so strešne kritine vseh najpomembnejših ponudnikov na slovenskem trgu.


Izbirate lahko med opečnimi kritinami, betonskimi kritinami, kovinskimi kritinami, pločevinastimi kritinami različnih oblik z izolacijo ali brez, bitumenskimi kritinami in bitumenskimi trakovi, vlaknocementnimi kritinami, polikarbonatnimi kritinami ... 

Zora Domžale je ekskluzivni uvoznik za strešni kritini:


Strešna kritina ISOLA                                         Strešna kritina ERLUS

 
Copyright © 2017 Zora Domžale z.o.o. Gorenjska cesta 11, 1234 Mengeš
Pon. do pet.: 07.00 - 19.00 | sobota: 07.00 - 12.00
izjava o zasebnosti | pogoji uporabe