z vami že 45 let
info@zora.si
051 365 904
Zora Domžale

Predstavitev in vizija

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1969 kot obrtna zadruga, ki je združevala obrtnike raznih dejavnosti ne samo v širši okolici Ljubljane, temveč po vsej Sloveniji in tedanji Jugoslaviji.

Po razpadu nekdanje države in spremembi zakonodaje se je naša zadruga preusmerila na področje trgovanja s krovsko - kleparskimi izdelki, strešnimi kritinami, hidro in termo izolacijami; tako velja, da pri nas dobite vse za vašo streho.

V letu 2006 smo našo dejavnost preselili na novo lokacijo v Mengšu, kjer nudimo naše izdelke in storitve na kupcu prijaznejši način.

Zadruga je razdeljena na tri oddelke, in sicer trgovino z vele- in maloprodajo, gradbeni inžiniring in kooperacijo. Trenutno je v našem podjetju 18 zaposlenih.

Zora Domžale je podjetje, ki je specializirano za področje krovstva in kleparstva. Imamo strokovno usposobljen kader, ki vam svetuje pri krovskih kot tudi kleparskih storitvah. Poleg svetovanja pa organiziramo tudi izvedbo in strokovni nadzor izvajanja krovsko - kleparskih del. Skozi dvajsettletno delovanje smo v naši državi uvedli nove sodobnejše standarde pri projektiranju in izvedbi streh in ostrešij. Na trgu smo začeli uvajati nove in v Evropi preizkušene materiale in njihove postopke vgradnje. V gradbeno neintenzivnem obdobju leta smo naše kupce  - krovce , kleparje, arhitekte - seznanjali z novostmi in zanje prirejali in še vedno prirejamo strokovne seminarje in ekskurzije.  

Naše podjetje se je ob spremembi svoje dejavnosti oskrbovalo z izdelki za krovstvo in kleparstvo predvsem s pomočjo uvoza. V nadaljevanju pa smo razvili svojo proizvodnjo večine izdelkov preko naše kooperacije oziroma pri naših pogodbenih partnerjih.

Prav tako našim pogodbenim odjemalcem nudimo možnost uporabe krivilnih strojev oziroma sami organiziramo lastno izdelavo izdelkov na krivilnih strojih.

Na področju kooperacije se ukvarjamo predvsem z industrijsko, na področju predelave plastičnih mas.

Na nabavnem področju sodelujemo z večino pomembnejšimi ponudniki surovin in polizdelkov v Evropi.

Na področju prodaje pa poleg domačega trga oskrbujemo s polizdelki in krovsko - kleparskimi izdelki tudi naše nekdanje dobavitelje na področju EU in tudi širše.
 

Vizija podjetja in zahvala

V več ko 45 letih poslovanja smo pridobili veliko delovnih izkušenj, poslovne vrednote in načela, postali smo zaupanja vredno podjetje.

Posvečamo se vsaki stranki posebej in lahko rečemo, da pri nas dobite vse za streho na enem mestu. Naša vizija je, da program prilagajamo vašim  željam in potrebam in omogočimo možnost izbire izdelkov, ki so na trgu preizkušeni.

Zahvaljujemo se vam za uspešno 45 letno sodelovanje 
 
Copyright © 2017 Zora Domžale z.o.o. Gorenjska cesta 11, 1234 Mengeš
Pon. do pet.: 07.00 - 19.00 | sobota: 07.00 - 12.00
izjava o zasebnosti | pogoji uporabe